До найромантичнішого свята в році залишилося всього 3 тижні: цей матеріал для тих, хто хоче порадувати близьку людину смачним сюрпризом.

Про це повідомляє портал "Clutch"

Як красиво прикрасити торт з допомогою підручних засобів? Розкрила секрети Наталія Левензон – спеціально для програми "Все буде добре" на каналі СТБ. Сьогодні ви дізнаєтеся, як декоративно оформити торт з допомогою звичайних ложки, ножі і виделки. Всі подробиці майстер-класу читайте в матеріалі.


Часто господині, приготувавши смачний торт, не знають, як його декоративно оформити. Кулінар Наталія Левензон у своєму майстер-класі ділиться секретами, як прикрасити торт з допомогою ложки, ножі і виделки.

Популярні новини зараз

Нардепи знову спробують скасувати "літній" час заради Європи: повернуться після переходу на "зимовий"

Slavia відверто зізналася, що відчуває до Дзідзьо після розлучення: "Михайлові не дуже сподобалося"

Укрзалізниця підготувала невакцинованим українцям неприємний сюрприз: квиток на поїзд і 300 гривень

Володимира Дантеса запідозрили в дивній любові, Дорофєєва ні до чого: "Просто кайф!"

Показати ще

А щоб у вас все вийшло, крем для обробки тортів робіть досить густим: так малюнок буде добре видно. Для декору підійде масляний, вершковий і сирний креми.

Виделка
Ледь торкаючись крему виделкою, робимо хвилеподібні рухи. Секрет: вилку не відривайте від поверхні, постарайтеся зробити малюнок одним рухом.


Ніж
Перевернути ніж тупим краєм і вести лінію, не дуже натискаючи і не перериваючи її. Секрет: щоб боки торта вийшли з рівними лініями, робіть малюнок всієї частиною ножа в рукояті.

Ложка і поліетиленовий пакет

Зверху вниз вичавлюємо з поліетиленового пакета крем невеликими порціями від білого до найбільш насиченого. Ручкою ложки (або краєм самої ложки) проводимо від середини кожного кружечка, ніби розтягуючи крем. Трохи відступивши від першого ряду, наносимо другий ряд крему зверху вниз і т. д. Секрет: ручка ложки повинна бути широкою. Або можна скористатися чайною ложкою, тоді потрібно працювати саме ложкою, а не ручкою.

Щоб колір торта вийшов в стилі омбре, насичений відтінок слід наносити в 1-2 ряди, в залежності від висоти вашого торта. Білих пелюсток повинно бути більше, пелюсток наступного кольору — трохи менше і т. д.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" ось яким подарунком на День святого Валентина порадувати кохану людину