Якщо замінити всього кілька інгредієнтів, можна надати новорічного салату "Олів'є" нового смаку і вишуканої пікантності.

Усі звикли бачити на новорічному столі втрамбований тазик з салатом, який у нас прийнято називати "Олів'є". Але для того, щоб він був справді оригінальним, кожна господиня додає свій інгредієнт залежно від кулінарних уподобань, фантазії або асортименту в холодильнику, пише ТСН.

У цьому році можна здивувати рідних і близьких варіантом салату з индичого філе замість ковбаси, а до майонезу в соус додати зернисту гірчицю.

Також, щоб прибрати аромат луку, можна його замаринувати всього на 15 хвилин у двох столових ложках яблучного оцту. Отже, ось рецепт ідеального олів'є для Нового року:

Небанальний "Олів’є"

Щоб довго не думати, як урізноманітнити новорічний "Олів’є" - ось вам небанальний рецепт, за яким готує редакція ТСН.ua. Спробуйте і ви та обов'язково діліться враженнями у коментарях. До речі, ви більше любите салат з ковбасою чи м'ясом?)) Детальний рецепт також читайте на сайті: https://tsn.ua/blogi/themes/cooking/nebanalniy-oliv-ye-1073575.html

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще
Posted by ТСН on Wednesday, 27 December 2017

Раніше портал "Знай.uа" писав, що дієтологи розкрили секрет стрункої фігури після новорічного застілля.