Якщо замінити всього кілька інгредієнтів, можна надати новорічного салату "Олів'є" нового смаку і вишуканої пікантності.

Усі звикли бачити на новорічному столі втрамбований тазик з салатом, який у нас прийнято називати "Олів'є". Але для того, щоб він був справді оригінальним, кожна господиня додає свій інгредієнт залежно від кулінарних уподобань, фантазії або асортименту в холодильнику, пише ТСН.

У цьому році можна здивувати рідних і близьких варіантом салату з индичого філе замість ковбаси, а до майонезу в соус додати зернисту гірчицю.

Також, щоб прибрати аромат луку, можна його замаринувати всього на 15 хвилин у двох столових ложках яблучного оцту. Отже, ось рецепт ідеального олів'є для Нового року:

Небанальний "Олів’є"

Щоб довго не думати, як урізноманітнити новорічний "Олів’є" - ось вам небанальний рецепт, за яким готує редакція ТСН.ua. Спробуйте і ви та обов'язково діліться враженнями у коментарях. До речі, ви більше любите салат з ковбасою чи м'ясом?)) Детальний рецепт також читайте на сайті: https://tsn.ua/blogi/themes/cooking/nebanalniy-oliv-ye-1073575.html

Популярні новини зараз
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху" Поясніть, звідки долари: українцям почали задавати питання у банку Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Показати ще
Posted by ТСН on Wednesday, 27 December 2017

Раніше портал "Знай.uа" писав, що дієтологи розкрили секрет стрункої фігури після новорічного застілля.