Інгредієнти
Кабачок — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Помідор — 2 шт.
Яйце — 3 шт.
Сметана 15% — 100 гр.
Твердий сир — 50 гр.
Сіль — за смаком
Часник — 2-3 зубчики (за бажанням)


Спосіб приготування

Овочечисткою поріжте кабачок і моркву тонкими слайсами (смужками).
Помідор порізати на кільця.
Скрутіть в рулончики смужки кабачка і моркви.
Форму для запікання (розмір приблизно 20*20 см), змастіть її рослинним маслом.
Розміщуйте овочеві рулончики, чергуючи.
По боках поставте запіканку помідором.
У глибокій тарілці змішайте яйця зі сметаною, сиром, сіллю і часником.
Добре перемішайте.
Якщо маса надто густа, додайте пару столових ложок води.
Залийте овочеву суміш.
Відправте в духовку на 40 хвилин, температура 180 градусів.

Як повідомлялося раніше, портал "Знай.uа", мафіни за рецептом відомої телеведучої

Популярні новини зараз

Григорію Чапкісу - 91: шлях до слави, тяжка хвороба та чотири кохання легендарного хореографа

Будівельник з Львівщини закохав у себе Тіну Кароль на "Голос країни": Балан так не вміє

Померла радистка Кет з "Сімнадцяти миттєвостей весни"

Молода українка померла під час пологів на руках у байдужих лікарів: маля ніколи не поцілує маму

Показати ще