Український борщ став темою тижня в Нью-Йорку

поділитись
Рецепту навчила український кулінар

У популярному в США виданні The New Yorker вийшла велика стаття про український борщ.

Автор статті шеф-кухар і автор кулінарних книг Ольга Геркулес. У матеріалі вона написала, що дитинство провела в Україні. Тоді вона і дізналася про багатьох традиційних українських стравах. Як їх готувати, які рецепти є.

Вона вивчає походження різних видів борщу, а також способи їх застосування. Спеціально для американців вона написала один з рецептів борщу.

Рецепти борщу

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що їдальня Верховної Ради пропонує народним обранцям більше 300 страв на обід. А ось що найбільше до смаку депутатам?

Про смакові пристрасті нардепів розповів Глава державного підприємства "Їдальня" управління справами апарату Ради Микола Бобренком.

Незважаючи на таке різноманітне меню в їдальні, види страв змінюють щодня. Чи не доїдати же народним обранцям вчорашнє?

Наприклад, в їдальні Верховної Ради, де часто обідають депутати і представники іноземних делегацій, в меню буває червона риба, відповідно і ціни за обід тут вище.

Автор матеріалу: 
Александр Титаренко
Теги: 
кулінарія, борщ, поради
Італійські дієтологи поділились сенсаційними результатами досліджень
0
0
22:23 19.06.2018
Головне - це не закриватись від суспільства
0
0
22:13 19.06.2018
Пошкодження верхнього шару шкіри загрожують розвитком важких запальних захворювань
0
0
20:41 19.06.2018
Астрологи назвали головних зодіакальних везунчиків літа
0
0
19:31 19.06.2018