Взимку змінюється не тільки погода, але і стан, і самопочуття людини. Тому дуже важливо підготувати себе до холодного періоду. І в цьому, як кажуть дієтологи, нам допоможе досить великий перелік продуктів, в яких є всі потрібні мікроелементи.
І ми вирішили вам розповісти, які продукти допоможуть вам підготуватися до зими.

Продукти, які треба їсти взимку

Яблука

Ці фрукти корисні в будь-який час року, але особливо взимку. Крім того, що в яблуках є дуже багато вітаміну С, вони так само багаті на залізо, яке поліпшує склад крові. Крім цього в яблуках дуже багато антиоксидантів, які допомагають не захворіти нам взимку.

Гриби

Популярні новини зараз

Пенсія 2600 і доплата в 500 гривень: у Мінсоцполітики анонсували нове підвищення під осінь

Юля "Зайка" у весільній сукні розкрила інтригу після "Холостяка": "Хто наречений?"

Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала свій гардероб після народження сина: "Шо попало"

Дзідзьо після розлучення зі Slavia вийшов у світ з відомою блондинкою: "Неймовірна красуня"

Показати ще

Гриби мають дуже багато білків, але в теж час дуже мало калорій, тому вони є чудовою заміною жирного м'яса. Плюс до всього, у грибах є калій — корисний мікроелемент для серця і судин. І все це робить цей продукт просто незамінним взимку.

Гарбуз

Дуже сильний природний антиоксидант, який має величезну кількість корисних речовин, вітамінів і мікроелементів, які будуть дбати про імунітет, зір, травлення та інше.

Обліпиха

У цих ягодах є дуже багато різних корисних вітамін, які дуже сильно зміцнять наш імунітет. А без нормально захисту від вірусів зиму просто не пережити.

Горіхи

У складі будь-якого горіха є неймовірна кількість жирних кислот, які дуже корисні для нашого організму. Та й крім цього, потрібно звернути увагу на вітаміни В і С, яких так само в достатку в горіхах. Це і робить їх незамінними для нас взимку.

Капуста

Чим свіже капуста, тим корисніше вона. Все через те, що в ній багато вітаміну С, який з часом зникає. А крім цього, капуста дуже корисна для травлення і загального стану людського організму.

Болгарський перець

У цьому перці чимало аскорбінової кислоти і вітаміну С, за допомогою яких захисна функція організму посилюється в рази.

Дивіться: найкорисніші продукти взимку. Що їсти взимку?

Тепер ви знаєте, які продукти підготують наш організм до зими.