Пам'ятаєте, що було в 2012 році, коли все в один голос трубили, що скоро кінець світу, і жити залишилося зовсім небагато. Звичайно, далеко не всі повірили в це, але і були люди, які всерйоз думали, що проводять свої останні години на Землі. І ось пробили куранти, відкрили шампанське, зустрічаючи Новий Рік, і тут ... і тут - нічого. Напевно, горе-вчені повинні були зробити якісь висновки і поправки, але ні. Зараз пророкують не менше 10 різних дат, коли буде черговий "кінець світу". І ми вирішили розповісти вам про них.

Велика Скорбота - осінь 2017

Цей кінець світу був описаний в Біблії. І буде він зовсім скоро, точніше - вже. Осінь 2017 року, за Святим Письмом - це найгірший період в історії людства, за яким і піде кінець світу. Варто відзначити, що отримати цю дату було досить складно: в 1217 році рабин на ім'я Юда Бен Самуїл зробив кілька пророкувань, які передрікали, що Єрусалим буде під владою Туреччини. І так буде 8 ювілеїв (кожен по 50 років). І так, в 1517 році, коли Турки вторглися в Єрусалим - це початок ювілейного циклу (так, через 300 років, після пророцтва). Так само, Бен Самуїл сказав, що на 9 ювілей Єрусалим стане нічийною землею, до речі, в 1917 році він і був міжнародною територією. Пізніше місто розділили у владі Ізраїль і Йорданія. І тільки в кінці 9 ювілею він став належати Ізраїлю. Ну і ось, 10 ювілей, - Велика Скорбота і кінець світу.

Занадто складно, але подібне просто передбачити не вийде.

Друге пришестя - 2020

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

А його напророкувала Джин Діксон, яка, до речі, ще писала гороскопи для собак, але це не так важливо. Вона була досить відомою завдяки своїй роботі з Ніксоном і Рейганом. А ось в 1973 році вона написала найважливішу свою роботу "Зов слави". І її послідовники, можливо з собаками, вирішили, що книга пророча. І там написано, що кінець світу почнеться в 2020 році, коли все на планеті почують фразу "Все скінчено". Після цього до 2037 року Ісус буде битися з Сатаною, і все закінчиться дуже погано.

Друге пришестя - дубль два - 2021 рік

Так ось, в цей раз, якщо ви не вірите людям, які пишуть гороскопи для собак, можна повірити Президенту Світового Біблійного Товариства. Кентон Бешору зробив такі висновки на основі притчі про смоковниці. Звучить вона, до речі, так:

- господар виноградника злився, що його смоківниця не давала інжиру вже три роки. Тоді він прийшов до садівника і сказав: зрубай її, раз вона не дає плодів. Садівник благав: пан, дайте мені рік, а через рік подивимося.

Більшість інтерпретує її так, ніби Бог готується вразити невірних, але Ісус дає їм другий шанс. Але Бешоу так не вважає, в своїй книзі він написав, що Ісус прийде і буде битися з Сатаною, щоб отримати повагу від хороших хлопців. І почнеться це в 2021 році, разом з анархією, хаосом і катаклізмами.

Приклад динозаврів - великий астроїда - 2026 рік

Так, можливо динозаври зникли не через астероїд, але, на думку Міжнародного Фонду Месії, який був заснований в 2002 році, людство загине саме через метеорит. До речі, там сповідається досить багато релігій, але основна - християнство. Мало того, в цьому збіговиську релігій вважають, що уряд знає, що астероїд вже мчить на Землю, але мовчать.

Цікаво те, що коли станеться їх кінець світу, то на Землю прийдуть месії, серед яких будуть всі, взагалі все: Ісус, Махді, Аватар Калки, і багато інших. Але, дуже цікаво, що серед них буде і засновник фонду месії, який все ще живий, і, напевно, заробив багато грошей.

Кінець світу від Ньютона, - 2060 рік

Здавалося б, навіщо людині, яка асоціюється у всіх лише з наукою, передбачати подібні речі. Але не тут-то було. Ньютон, насправді, був дуже релігійною людиною, і твердо вірив в Бога. Він вважав, що в Біблії є чимало натяків на кінець світу, якщо правильно читати. Його підрахунки були дуже складними: початок періоду відліку 800 рік, коли прийшов Папа, і почалося його перевага. Далі так: В Книзі Одкровень згадується «час, часи і поділ часу», що Ньютон інтерпретував як рік, два роки і півроку, або 3,5 року в сумі. Також згадується 42 місяці. 3,5 року і 42 місяці представляють 1260 днів в старому єврейському календарі. Ну і в Біблії дуже часто дні - це роки. І тут не потрібно бути Ньютоном, щоб порахувати.

До речі, цікаво, що Ньютон сподівався, що його теорія покладе край усім дурницям з приводу кінця світу, але ні.

Проповідь сім сонць - приблизно 84 517 рік

Буддизм - одна з понад 4 тисяч релігій на планеті. І, до речі, вона одна з найбільш шанованих. І хіба вам не цікаво, коли Будда передрікав кінець світу?

Будда жив в 563 до 483 р. До н.е.. Він стверджував, що його вчення будуть забуті приблизно через 5 тисяч років після його смерті. Це 4517 р. Н.е. І після цього, з'явиться інший Будда - Майтрейя. І він відродить релігію на наступні 80 000 років. І вже після цього за справу візьметься "Проповідь сім сонць". Спочатку з'явиться друге сонце, яке знищить все живе на землі. Третє, четверте і п'яте - знищать всю воду. Шосте - виверження всіх вулканів. І сьоме, нарешті, підірве планету.