Запіканка з кабачків з сиром і куркою – інгредієнти:

600 г кабачків,
200 г курячого філе,
2 яйця,
100 г сиру,
100 г сметани,
1 цибулина,
зелень (цибуля, петрушка, базилік),
3 ст. ложки борошна,
3 ст. ложки рослинної олії,
0,5 ч. ложки меленого коріандру,
0,5 ч. ложка паприки,
перець чорний мелений за смаком,
сіль за смаком.


Запіканка з кабачків – приготування:

Куряче філе поріжте дрібними шматочками, трохи посоли, поперчи, додай 1 ст. ложку рослинного масла і перемішати.
На розігрітій сухій сковороді без олії обсмажити курку, помішуючи, на сильному вогні до золотистого кольору, приблизно 5-7 хвилин. Зніми м'ясо зі сковороди.
Цибулю дрібно поріж. Подрібнити зелень. Сир натри на крупній тертці.
Молоді кабачки можна не чистити, а зі старих краще зняти шкірку. Потри кабачки на крупній тертці. Щоб кабачки не стікали зайвим соком, займися ними в останню чергу.
Яйця збиваємо виделкою, додаємо сметану, сіль, спеції і перемішати. Потім додаємо борошно, рослинне масло і гарненько перемішай.
З'єднай м'ясо, цибулю, зелень, сир і кабачки, залити яєчною сумішшю і знову все перемішати.
Форму для випікання змащуємо рослинним маслом, викласти в неї суміш і відправляй в розігріту до 180°С духовку на 40-50 хвилин.
Готову запіканку з кабачків остуди, поріжте на порційні шматочки і подавай з овочевим салатом і зеленню.

Як повідомляє портал "Знай.uа" оригінальний рецепт торта на День закоханих

Популярні новини зараз

Ірина Білик зізналася, коли возз'єднається з чоловіком: "Давайте разом..."

Слава Камінська пірнула в одних трусиках і ледь втримала груди рукою: "Не холодно?"

Квітуча Кароль і батько Балан: сімейний кадр Тіни і Дана з дитиною потрапив в мережу

Відкинутий Мішиною Льоша з "Холостячки" розкрив цінний план на щастя: "Найважливіше..."

Показати ще