Вітальня — це обличчя кожної оселі. Тут ми влаштовуємо свята для близьких, п’ємо каву з друзями та просто відпочиваємо після важкого робочого дня. Для створення затишної і комфортної обстановки в цій кімнаті необхідно особливу увагу приділити вибору м’яких меблевих атрибутів. Диван і крісла відіграють роль центру вітальні, навколо якого вибудовується дизайн приміщення.

Покупка меблів: з чого почати

Перед придбанням м’яких меблів слід визначитися із загальною концепцією кімнати. На сайті компанії за посиланням https://mebellavka.com.ua/myagkaya_mebel/ ви можете вибрати диван, який впишеться в будь-який інтер’єр. Сучасні моделі від провідних українських та зарубіжних виробників стануть ідеальним варіантом як для невеликої квартири, так і для заміського будинку.

Для посиденьок з друзями вибирайте компактні крісла та зручні пуфики. Такі меблі мобільні, їх можна легко пересунути в залежності від розмірів компанії. Якщо у вашому будинку гості часто залишаються ночувати, то ваш вибір — диван-трансформер, який швидко перетворюється в додаткове спальне місце. Якщо ви плануєте проводити всі вечори перед телевізором, то віддайте перевагу кутовому дивану. Він максимально заповнює корисні метри вітальні та дозволяє комфортно розмістити кілька людей.

Критерії вибору м’яких меблів

Диван, крісло, банкетка та пуф повинні бути не тільки стильними, але й якісними та функціональними. Перед покупкою м’яких меблів експерти інтернет-магазину «Меблева Лавка» рекомендують звернути увагу на такі характеристики:

  • несна конструкція. Міцність і довговічність дивана чи крісла залежать від каркаса. Найбільш популярний матеріал для його виготовлення — ДСП. Перевагою таких несних конструкцій є їхня низька ціна. Але меблі з ДСП не прослужать довго. Якіснішими і екологічно чистими матеріалами для виготовлення каркасів є суцільна деревина та метал;
  • оббивка. Текстиль — топовий варіант для м’яких меблів. Він довговічний, простий в експлуатації, легко чиститься. Якщо ви хочете купити шкіряний диван, то зверніть увагу на кількість деталей оббивки. Формула проста: чим менше шматків, тим довше прослужать м’які меблі;
  • наповнювач. Пінополіуретан, полістирол, пружини — в асортименті сучасного меблевого ринку кожен покупець зможе вибрати собі до смаку. Якщо ви хочете вибрати гіпоалергенний матеріал, то віддайте перевагу латексу. Це довговічний і міцний наповнювач, який ідеально підходить алергікам.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще