Президією і Науково-експертною радою проекту «Лідери XXI століття» було прийнято рішення удостоїти Касьяненко Дмитра почесного титулу «Лицар Вітчизни», а також вручити орден «Золотий хрест честі і звитяги» з посвідченням, іменний диплом, почесну зброю з присвоєнням імені - унікальна лицарська шабля і нагрудний значок «Лицарського Легіону України».

У 2002 році Дмитро Касьяненко отримав відповідний багаж знань на керівних постах приватних юридичних компаній, фінансових конгломератів і державних служб в області права. У 2010 році він був призначений на посаду керуючого партнера юридичної фірми «Касьяненко і партнери».

Д. Касьяненко відноситься до числа учасників Правового партнерства, учасників Торгово-промислової палати, учасників Асоціації правників, а також учасників громадського засідання при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України

У 2018-2019 роках про нього писали в наступних авторитетних виданнях: The Legal 500, IFLR 1000 і Chambers and Partners. Він був удостоєний міжнародної нагороди BID Total Quality Management, BID Quality Award in the Gold category в Женеві.

Як адвокат, Дмитро Касьяненко володіє високим рівнем знань і багатим юридичним досвідом, відповідно до займаної посади. В специфіку його діяльності входить безліч ключових напрямків, пов'язаних з юридичною практикою. Наприклад: інвестиції, будівництво, економіка, фінанси, банкрутство, податки, конфлікти, страхування, екологія, судові тяжби, правопорушення і т.д.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До всього іншого, депутат місцевої ради (2015-2017 роки), також надає послуги, засновані на юридичному супроводі бізнес-проектів. Раніше він брав участь у створенні правових норм і вивченні діючих законів, а також тісно співпрацював з державними органами і міжнародними компаньйонами.

«Гарні новини - це завжди показник довіри, а також індикатор правильного шляху. Особливо, коли працюєш пліч-о-пліч з відданою і гідною командою однодумців, професійно вирішальних поставлені перед ними завдання », - написав Дмитро Касьяненко на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з офіційним документом, Дмитро Касьяненко був нагороджений вищою зазначеними нагородами за:

• високу національну гідність;

• залученість в процес збереження і захисту України;

• регулярну копітку діяльність, яка підтримує соціальну, економічну і військову цілісність країни;

• справжній інтерес до справи;

• продуктивне керівництво підприємством;

• відчутний персональний внесок в розвиток держави.

Офіційна церемонія нагородження, приурочена до Дня Конституції України, призначена на 25 червня 2019 року. Згідно церемоніальні протоколу, захід пройде в Малому Маріїнському Палаці Президента України.