У Києві відбудеться прем'єра українського фільму "Кошмарний директор або школа №5" з Дашею Астаф'євою і Дмитром Суржиковим в головних ролях.

30 жовтня в кінотеатрі Сінема Сіті (ТРЦ Ocean Plaza) пройде зоряна вечірка на честь прем'єри нової комедії.

Також у фільмі зіграли Оксана Сташенко, Сергій Фролов, експерт і учасники шоу "Топ-модель по-українськи" Сергій Нікітюк, Дмитро Топоринський, Єгор Степаненко, співак Віктор Павлік, зірка серіалу "Київ вдень і вночі" Тая Щурук, група High Up 5, Федір Гурінець, Олександр Рудинський, Ганна Лебедєва та інші.

На прем'єрі вас чекає червона доріжка, яскраві фотозони, концерт від групи High Up 5, знайомство і спілкування з акторами фільму, частування, розіграші подарунків і відмінний настрій.

Ведучий вечора: KISHE

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Початок вечірки о 19:20

Початок сеансу о 20:00

Про фільм:

Комедія "Кошмарний директор або школа №5" знята в Україні в 2019 році студією Тетяни Гнєдаш "Artforms Продакшн" і студії "High Up Studio". Обидві студії спеціалізуються на виробництві телевізійних серіалів і для них це дебют в повнометражному прокатному кіно.

Фільм розповідає про нового директора школи, який раніше працював у колонії та учнів жахливої школи району. Історія про те, як дорослі і підлітки змінюють один одного, про їх помилки, другий шанс, першу справжню любов, яка і в 15, і в 45 все одно божевільна, і про те, що найважливіше бути собою, адже сам себе не обдуриш, правда?

"Кошмарного директора" зіграв Сергій Фролов, відомий по фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри".

Саундтрек до фільму заспівали енергійні High Up 5.

Автори сценарію - Тетяна Гнєдаш, Саша Ткаченко та Іван Шишман, режисер-постановник - Міла Погребиська.

У широкий прокат стрічка виходить 31 жовтня.

Квитки на допрем'єрний показ-вечірку за посиланням. Ваш квиток на сеанс фільму "Кошмарний директор або школа №5" 30 жовтня в 20:00 є запрошенням на захід.