24 жовтня, напередодні матчу Ліги Європи, у двох касах НСК Олімпійський почнуть свою роботу люди золотого віку. Відтепер кожен вболівальник зможе не тільки купити квиток на спортивну подію, а й також показати свою толерантність до людей поважного віку, обравши саме такого касира.

Цей проект ініціативи «Трудолюб» від благодійного фонду «Життєлюб», що вже 7 років опікується людьми 50+, став можливим за підтримки ФК Динамо.

«Ми брендували каси яскравими кольорами, щоб вони вирізнялись від інших, щоб покупець швидко міг визначитись із вибором, в якій касі придбати квиток. Звісно, касири у віці можуть не так швидко обслуговувати в порівнянні з молодшими за них колегами, але ми свідомо йшли на це і навіть зазначаємо це у тексті, який розміщено на касі, – говорить співзасновник БФ «Життєлюб» Тіна Михайловська. – Таким чином, ми привертаємо увагу до проблеми працевлаштування людей поважного віку та маємо надію на виховання толерантності до людей 60+ в нашому суспільстві».

Такі незвичні каси можна знайти на вулиці Фізкультури поруч із рештою кас НСК Олімпійський та на вул. Саксаганського, 1.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«У наших касах і до цього працювали дорослі люди, але ми з радістю підтримали ініціативу фонду «Життєлюб», щоб зробити на цьому додатковий акцент. Ми хочемо, щоб наші клієнти робили свідомий вибір і підтримували необхідність соціалізації людей віком 60+», – зазначає засновник ресурсу Роман Порядченко

Каси до послуг покупців з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 19:00 та в вихідні дні з 11:00 до 18:00.