The Great Gatsby Ballet із розмахом відзначає 5-річчя балету. Перші вистави відбудуться в Німеччині (Франкфурт і Берлін), а 02 листопада столична публіка знову зануриться в історію українського балету зі світовою славою.

Музика Костянтина Меладзе і Юрія Шепети, постановка режисера-хореографа Дуайта Родена, головна партія у виконанні Дениса Матвієнка і завжди актуальна історія Френсіса Фіцджеральда про закоханого бідного хлопця, який дорогою ціною заплатив за надто довгу вірність єдиній мрії. Це основі складові українського проекту, який підкорив весь світ – від Канн і Парижа до Женеви і Відня.

Але продюсери шоу, Олександр і Олексій Польові, продовжують удосконалювати продукт з кожним шоу. Так, 02 листопада на сцені Палацу України разом із танцюристами на сцені з'явиться Аліна Паш, яка виконає вокальну партію в балеті.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Продюсери шоу пояснюють вибір виконавиці так:

«Нам подобається дивувати глядача. Думаємо, що ніхто не міг уявити, що саме Аліна Паш стане голосом The Great Gatsby в цьому сезоні. Красива, талановита, пристрасна і бунтарка в душі – саме про таких дівчат писав Фіцджеральд в своєму романі. Саме така Аліна Паш».

Костюми для ювілейного шоу створить дизайнер Іван Фролов. У ДНК бренду закладена концепція intelligent provocation, що повністю відображає епоху Великого Гетсбі. Сміливість і чуттєвість, сексуальність і забороненість відображаються в кожній деталі. Невагомі напівпрозорі тканини, ефектно розшиті мерехтливим камінням, зухвалі міні і чуттєві бра, сексуальні рукавички і підв'язки – такими бачить костюми для балету дизайнер Іван Фролов.

The Great Gatsby - це феноменальний танцювальний блокбастер, який поєднає в собі класичну хореографію балетного мистецтва, сучасний танець, елементи кінематографа і мюзиклу.

Що: The Great Gatsby Ballet

Де: Палац Україна, вул. В. Васильківська, 103

Коли: 02 листопада

Участники проекту

Костянтин Меладзе і Юрій Шепета – композитори

Дуайт Роден – режисер-хореограф

Денис Матвієнко – виконавець головної партії

Олександр і Олексій Польові – продюсери проекту