Віскі – це благородний, і навіть аристократичний алкогольний напій, який потребує належної поваги. Якщо ви вирішили придбати якісний витриманий алкоголь, було б справжньою дурістю випити пляшку за один вечір, виключно для досягнення ефекту сп'яніння. Таке спиртне купують з розрахунком на великий проміжок часу, щоб, не поспішаючи смакувати його в колі близьких, і з особливого приводу. А це значить, що потрібно подумати про те, як ви будете зберігати віскі.

Замовляйте першокласний віскі (Харків) з каталогу інтернет-магазину Alcomag! Магазин гарантує найвигідніші ціни в Україні на брендову продукцію.

Необхідні умови

Віскі – це, як не крути, продукт харчування. А це означає, що він може зіпсуватися. Щоб напій зміг довго зберігати свої органолептичні властивості, необхідно дотримуватися ряду умов – правильна температура, рівень вологи і світла, інше.

Як зберігати напій

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Достеменно відомо, що всі алкогольні напої не люблять яскравого, а особливо сонячного світла. У сучасному світі далеко не у кожної людини є темний винний льох, але про параметри освітленості обов'язково потрібно подбати. Хорошим варіантом стане окрема винна шафа з непрозорими дверцятами.

У каталозі Alcomag зібрали вражаючу колекцію вина і міцних алкогольних напоїв. Не можете визначитися з вибором? Персональні сомельє підберуть ідеальний варіант, враховуючи ваші смакові переваги.

Другий важливий чинник – це режим температури. Тут важливо забезпечити не тільки певні показники, але і стабільність. Для віскі необхідне прохолодне середовище без різких температурних стрибків. А це означає, що не варто зберігати напій на кухні, оскільки тут температурні показники змінюються досить часто через приготування їжі.

Положення пляшки. На відміну від вина, віскі не любить горизонтального зберігання. Набагато краще напій буде себе почувати вертикально. Причому, якщо ви плануєте дегустувати алкоголь нечасто, можна додатково запечатувати його сургучем, щоб звести до мінімуму попадання повітря в пляшку.