Тепер меблі європейської якості доступні українцям за ціною фабричної. Кухні на замовлення Al-BAgroup — підтвердження цьому. Компанія безпосередньо закуповує всі матеріали, позбавляючи покупців від націнок посередників.

Працює власне виробництво повного циклу площею 2,5 тис. м2 з контролем якості на кожному етапі.

Меблеві традиції Італії в Україні

Компанія поставила перед собою мету виробляти висококласні меблі за ціною нижче ринкової. Сьогодні «АлбаГрупп», яка змогла об'єднати італійські стандарти якості і майстерність українських фахівців, — лідер з виробництва корпусних дизайнерських меблів в Україні.

Згідно зі статистикою, в минулому році більшу частину покупок становили кухні, маючи більше 25% від усіх замовлень галузі. Левову частку займає їх виробництво і в компанії Al-BAgroup. Споживач може вибрати готовий виріб, але, якщо потрібен нестандартний проект, а ексклюзивна річ, компанія надасть дизайнера.

Побачити на власні очі колірні рішення і якість збірки одесити можуть в салонах «АлбаГруп» в ТЦ «Шостий Елемент» і «МегаДом».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Живіть стильно

Матеріали, натуральні камені для стільниць приїжджають з Італії, фурнітура — з Австрії та Німеччини. Кожен виріб проходить остаточну перевірку на спеціальному стенді, де тестують всі елементи збірки перед відправкою клієнту. На підтвердження надійності меблів від Alba Group виробник дає гарантію терміном на два роки.

Цікавить виготовлення кухні на замовлення? Є більше 1000 варіацій секцій на вибір. Всі елементи будуть підібрані з урахуванням вимог клієнта. Планування можна вибрати будь-яке, навіть нестандартне. Для звичайних приміщень родзинкою послужать острівні або півострівні кухонні гарнітури. Оцінити комфортність меблів можна буде під час приготування обіду, коли все необхідне виявиться під рукою, а механізми будуть працювати легко і плавно.

Прозорий механізм формування ціни

«АлбаГрупп» не співпрацює з посередниками. Хоча у виробництві використовуються дорогі матеріали, товар надходить до покупця практично за фабричною ціною. Розрахувати приблизну вартість можна за допомогою конструктора, розміщеного на сайті.

Якщо приміщення знаходиться на стадії ремонту, варто скористатися програмою фіксації цін. Мінімальна передплата, і за клієнтом закріплять вигідну знижку, яка актуальна на момент внесення авансу. Кожен може купити гарнітур в розстрочку — Al-BAgroup пропонує варіант без переплати.