Але, він розуміє що бажання не проста, це не машинка або планшет. Тому він вирішує поїхати до Києва щоб знайти там Діда Мороза, який зі слів його мами доводиться Максиму рідним дідусем.

Через це, хлопчик відправляється у ризиковану подорож в пошуках свого дідуся.

  • Країна: Україна
  • Мова: українська
  • Виробництво: SHL Production / BAD KARMA Production
  • Жанр: Комедія, Сімейний Фільм
  • Тривалість: 85 хвилин
  • Офіційний сайт

Прем’єра: 02.12.2021

Режисер: Сергій Шляхтюк

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Продюсер: Єва Воерманн, Сергій Шляхтюк, Євгеній Литвиненко.

Виконавчий продюсер: Сергій Шляхтюк.

Лінійний продюсер: Єгор Снігир.

Оператор: Сергій Субботін.

Автор сценарію: Єва Воерманн, Сергій Шляхтюк.

У ролях: Наталя Бадер, Лев Пічахчі, Діана Глостер, Микита Вакулюк, Дядя Жора (Вадим Мичковський), Дар'я Дубровська, Ірина Кудашова, Лючія Кургінян, Руслан Сєфєров, Юлія Ігнатова, Юлія Антоненко, Аделія Назарчук, мопс Картман.

Слоган: «Коли новий рік не клеїться, його потрібно терміново рятувати!»

Логлайн:

Кмітливий та непосидючий хлопчик відправляється на пошуки свого Дідуся, справжнього Діда Мороза, щоб той зробив диво - на Новий Рік повернув хлопчику Тата.

Синопсис:

Напередодні Нового Року дев'ятирічний Максим мріє лише про те, щоб знайти свого дідуся, ще й коли він сам Дід Мороз. Тому і відправляється прямісінько у столицю на його пошуки.

Дорогою він знаходить багато друзів, яким допомагає своєю дитячою безпосередністю, простими та водночас влучними порадами, але знаходяться i вороги, які намагаються зіпсувати йому Новий Рік.

Максим не здається, навіть після не справжніх Дідів Морозів, так само як і його мама, яка одразу ж кинулась на його пошуки.

Про фільм:

комедія «Мій Дідусь - Дід Мороз» це добрий, веселий, сімейний фільм, який занурить глядача у новорічну атмосферу, поверне віру у дива.

Режисер фільму Сергій Шляхтюк разом з командою фільму хочуть нагадати глядачеві про те, що незважаючи на сучасні умови і технічний прогрес, люди не повинні забувати про головні цінності: родину, дружбу, любов і добро один до одного.

І не забувати про те, як важливо дати дітям щасливе дитинство і зберегти в них віру у дива.

Зйомки фільму проходили у Києві та Київській області протягом всього 2020 року. Для Сергія Шляхтюка цей проект став режисерським дебютом.

На офіційному YouTube каналі «Мій Дідусь - Дід Мороз» команда фільму ділиться бекстейджами зі зйомок та репетицій.

Так само на офіційних сторінках фільму в Facebook та Instagram ви можете стежити за усіма свіжими новинами проекту.