Сім'ї матимуть великий шанс на виконання своєї мрії стати батьками. Всупереч війні, лелеки прилітають!

Дізнатися докладно про медичні центри «Мати та дитина», їх програми, лікарів та пропоновані послуги можна за покликанням: https://mdclinics.com.ua/ua/.

Соціальний проєкт #лелекаприлетить

Ось уже четвертий рік «Мати та дитина» проводить серед своїх пацієнтів соціальний проєкт, у якому можна отримати безплатну програму ЕКЗ. Гаразд, скажімо чесно — не зовсім безоплатні, а вартістю 1 гривня. Ця соціальна програма є ще одним вкладом центру в майбутнє України. Чи немає каверзи у фразі «серед своїх пацієнтів»? Ні, тому що будь-хто може стати пацієнтом відразу після виграшу — точно.

Як взяти участь у розіграші

Отже, якщо ви бажаєте взяти участь у лотереї #лелекаприлетить, необхідно:

  • Ознайомитись з програмою та записатися.
  • Пройти консультацію у лікаря центру. З урахуванням реалій її можна буде пройти онлайн, якщо дістатися до неї проблематично. Зазначимо, що й сама програма ЕКЗ зараз адаптована так, щоб пацієнтам здалеку була потрібна мінімальна кількість відвідувань, частина консультацій проходить онлайн.
  • Чекати на результат. Його буде оголошено 16.05.2023 року та розміщено на сторінках чайту «Мати та дитина» у соціальних мережах.
  • Анкети приймаються з 1.04.2023 до 15.05.2023.

Анкети, що надійшли, уважно вивчає комісія, яка складається з провідних фахівців медичного центру. Вона й обирає переможців.

Умови участі у проєкті

Детально ознайомитись із правилами проєкту можна на сайті медичного центру, за телефоном 0800-209-142 або зв'язавшись із представниками центру у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Що робити, якщо виграти не вдалося?

Зазвичай в таких випадках треба налаштовуватися на краще, але бути готовим до інших варіантів. На жаль, центр не може безплатно допомогти всім парам, гідним стати чудовими батьками. Але навіть після програшу залишаються дві можливості:

  • Спробувати виграти наступного разу.
  • Розглянути можливість ЕКЗ на звичайній платній основі.

Плюси та мінуси є у кожного варіанта. У першому випадку — азарт від спроби залучити лелеку удачею і, звісно, істотна економія коштів. Мінус — чинник часу, який у разі ЕКЗ є дуже важливим. Якщо ви старше 35 років, відкладати штучне запліднення небажано.

У другому випадку головним плюсом є вік. Крім того, «Мати та дитина» намагається підтримувати вартість своїх послуг на якомога нижчому рівні, а їх якість — на найвищому.

Що робити, якщо виграш дістався вам?

Готуватися до того, що #лелекаприлетить! Налаштуватися на позитивний результат, зв'язатися з лікарем-репродуктологом і, озброївшись гарним настроєм, рішучістю та терпінням, взяти участь у програмі.

Медичні центри «Мати та дитина»:

  • Київ, вул. Макіївська, 8
  • Київ, вул. Юрія Литвинського, 54/15
  • Київ, просп. Володимира Івасюка, 8, корп. 4
  • Житомир, вул. Велика Бердичівська, 43
  • Львів, вул. Замарстинівська, 85а
  • Київ, вул. Казимира Малевича, 83