Безпілотні літальні стають невід'ємною частиною життя людини. Вони все частіше зустрічаються на вулицях, в приміщеннях, а також під час заміських прогулянок. Троє молодих дизайнерів вирішили якось упорядкувати користування дронами і придумали "гараж" для них.

Беспілотники зі звичайної іграшки для розваги все частіше перетворюються на проблему не тільки для міської влади, а й на державному рівні. Часто дрони залітають на території стратегічних або військових об'єктів, створюють загрозу для повітряного транспорту.

Дизайнери створили концептуальний проект хмарочоса для мегаполісу. У ньому розташовані док-станції для безпілотників. Подібний хмарочос вже спроектував Рафаель Міньола.

Читайте також: Фіни винайшли дрона-маніяка (відео)

Концепція нової будівлі буде альтернативою для проекту одного з можливих майбутніх хмарочосів в одному з округів Нью-Йорка - на Манхеттені. Планується, що це буде найвища споруда в мегаполісі. Його висота складе більше 425 метрів. Проект отримав назву "Вулик". Він однозначно необхідний густонаселеному Манхеттену, так як уряд все більше посилює умови польоту безпілотників.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

У той же час, багато компаній замислюються про використання дронів для доставки товарів до клієнтів. Наявність подібного хмарочоса для безпілотників, дозволить регулювати їх трафік в міських умовах.