Майстер-клас перукарського мистецтва відбувся на одному з футбольних матчів чемпіонату Саудівської Аравії. Воротар Валід Абдулла вийшов на поле із зачіскою, яка суперечить ісламським традиціям.

Учасникам поєдинку, а саме босам команди суперника, не сподобалась зовнішність Абдулли, яка, до речі, має цілком формальний вигляд. Воротар довгий час запевняв у свій відданості ісламу, але судді все ж вирішили зробити його більш мусульманським. Тож арбітри взяли до рук ножиці та почали стригти футболіста просто на полі.

Федерація футболу Саудівської Аравії заявила, що навіть невеличкий ірокез ображає усю мусульманську культуру. Тож модникам не місце в ісламському футболі. Футболісти, які хочуть захищати кольори команд з Близького Сходу мають відповідати усім їхнім вимогам.

Читайте також: Мілевський з голою дівчиною у ліжку (фото)

Зазначимо, що Саудівська Аравія є однією з найбільш релігійних мусульманських країн світу. За будь-яку образу Аллаха можна поплатитися свободою чи навіть життям.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще