Київрадою створена тимчасова контрольна комісія з питань перевірки обставин, що призвели до залучення ПАТ "Комерційний банк "Хрещатик" до категорії неплатоспроможних.

За це рішення проголосували 88 з 103 депутатів Київради, передає "ТСН", інформує "Знай".

До складу комісії ввійшли 11 депутатів міськради. Очолив її член постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, депутат від партії "Об'єднання "Самопоміч" Олексій Руденко.

Читайте також: Кличка відправлять у відставку

Термін діяльності ТКК – 6 місяців. При цьому попередній звіт комісія має представити у Київраді не пізніше ніж через місяць після прийняття цього рішення. 5 квітня банк "Хрещатик" було визнано неплатоспроможним, а ввечері до нього увійшла тимчасова адміністрація.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомив НБУ, до банкрутства призвели дії акціонерів. Кінцевими власниками банку є Андрій Іванов (37,44%), територіальна громада міста Києва в особі КМДА (25%), Микола Солдатенко (24,24%) та низка міноритарних власників.