Мер Києва Віталій Кличко закликав організаторів відмовитися від проведення акції сексуальних меншин "Марш рівності", запланованої на 6 червня.

"Сьогодні, коли на Сході України триває війна, проводити масові заходи, які до того ж мають неоднозначне сприйняття в суспільстві, не на часі. У нас зараз один ворог - військова агресія на сході. Тому я закликаю кожного не грати на руку ворогові, не розпалювати ворожнечу і не створювати чергового протистояння в центрі столиці", - цитує Кличка сайт Київміськадміністрації.

Мер Києва відзначив, що в столиці не обмежують права за якоюсь ознакою.

"Я звертаюся до організаторів утриматися від проведення таких заходів. Безпека в місті сьогодні - передусім", - сказав він.

Матеріал по темі: Поліція розігнала гей-парад у Москві

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кличко також закликав політичні сили та громадські організації не розпалювати ворожнечу і не створювати чергового протистояння в столиці.

Нагадаємо, шо 3 червня в Києві відкрився міжнародний ЛГБТ-форум КиївГейПрайд2015. 6 червня в його рамках очікується проведення так званого "Маршу рівності".