Сьогодні, 7 липня, депутати Київської міської ради ввели мораторій на вирубку дерев у межах природно-заповідного фонду столиці. Про це повідомив портал "УНН".

Прийняте рішення передбачає заборону терміном на 10 років проводити на території об'єктів природно-заповідного фонду столиці вирубку дерев, у тому числі суцільних санітарних, лісовідновних, рубку реконструкції у деревостанах природного та штучного походження.

Відповідний проект узгодили з лісопарковими господарствами у місті Києві. За таке рішення проголосувало 86 депутатів Київської міської ради.

Читайте також: Київський патрульний забив інваліда до напівсмерті

Нагадуємо, частина представників фракції "Солідарність" і "Єдність" в Київраді не підтримали рішення про перейменування Московського проспекту на проспект Степана Бандери. Проти такої ініціативи виступили дев'ять представників від цих партій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Проспект перейменували. Навіть Сан Санич Омельченко проголосував (або його картка). А пам'ятник коли і де ставити будуть?" - написав політик Василь Горбаль в соцмережі Facebook.