Колишній наставник "Шахтаря" Мірча Луческу приймає активну участь у трансфері колишнього підопічного. Пилип Будківський, який грає у "Зорі", але належить "Шахтарю", може стати гравцем турецького "Трабзонспора" з подачі румунського тренера.

Як пише Dynamo.kiev.ua, боси турецької команди ще до початку офіційних переговорів із "Шахтарем" та самим Будківським консультувались із Луческу стосовно цього трансферу. 70-річний румун дав позитивну оцінку гри вихованця "Шахтаря".

Луческу, вже в якості тренера "Зеніту", продовжує запевняти керівників "Трабзонспора" у тому, що цей трансфер піде їм на руку. Зазначимо, що переїзд Будківського до Туреччини буде корисним для "Шахтаря", "Зорі" і самого футболіста.

Читайте також: Футболісти "Зорі" заробляли на "договірняках"

Нагадаємо, Будківський, хоч має контракт із "гірниками", але не провів за основну команду жодного матчу. У різні часи він грав на правах оренди в "Іллічівці", "Севастополі" та "Зорі".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Мірча Луческу не проти підсилювати "Зеніт" своїми колишніми футболістами. Він хоче підписати Ярослава Ракицького, але цей трансфер складно оформити через політичну напруженість між Україною та Росією.