Іспанський форвард Альваро Мората вирішив залишитися в мадридському "Реалі". "Королівський клуб" зумів запропонувати футболістові вигідні фінансові умови.

Про це повідомляє іспанське видання As. 23-річний форвард вже погодив всі деталі нового договору з "Реалом". Сторони вирішили підписати угоду до 2021 року. Мората буде отримувати зарплату в "Реалі" в шість мільйонів євро в рік. Про підписання угоди буде оголошено в найближчі дні. Найімовірніше, сторони підпишуть його ще до неділі.

"Реал" в якості вдячного кроку планує провести спеціальну презентацію для форварда. Вона пройде на головній футбольній арені мадридців - "Сантьяго Бернабеу". Це стало першим придбанням "королівського клубу" під час літнього трансферного вікна.

До футболіста виявляли інтерес англійські клуби. Вони готові були придбати його за 70 мільйонів євро.

Попередня зарплата Мората становила 4,5 мільйона євро в рік. "Реал" повернув іспанського форварда з туринського "Ювентуса". Мадридці виклали за нього суму в 30 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще