Знову "герой парковки" вирішив залишити "залізного коня" попастися на травичці.

Відповідне фото опубліковано в співтоваристві "Герой паркування" в Facebook.

Як зазначено в підписі до публікації водій (жінка) зайняла зелену зону на вулиці Деміївській, 5 (біля СТО). Більш того, зробила це не вперше.

Автор публікації, Анастасія Гордієнко зазначає: "на дорозі повно вільного місця, але ні "красуні" просто необхідно припаркувати автомобіль у зеленій зоні. Робить вона це не перший раз".

Анастасия Гордиенко: Киев, улица Демеевская, 5 (возле СТО). Фотофиксация произведена 30 августа 2016. На дороге полно...

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Posted by Герой парковки on Thursday, 1 September 2016

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.UA", в мережі все частіше почали з'являтися фотодокази дрібних порушень автомобілістів. Із завидною регулярністю нахабні водії паркуються в зелених зонах столиці. Зовсім недавно киян розлютив "герой парковки", який залишив Chery на газоні тротуару.