Капітан португальської збірної Кріштіану Роналду на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram публікує не тільки знімки зі спортзалу, рекламних зйомок та усіляких івентів. Він дуже любить показувати своїм прихильникам, що родина для нього – понад усе, тому часто викладає світлини своїх близьких на відпочинку та вдома.

Одне з останніх фото демонструє, що Роналду не цурається вчити з сином уроки. Причому, судячи з вигляду першокласника, татусь таки суворо інспектує, як той займається.

Усього за кілька днів фото набрало 2,5 млн переглядів та понад 38 тисяч коментарів.

Як відомо, син Кріштіану Роналду, його повний тезка, народився 17 липня 2010 року. Він став результатом інтрижки футболіста з офіціанткою в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. Коли жінка завагітніла, вона розшукала Роналду через свого агента Хорхе Мендеса. ДНК-тест довів батьківство.

Читайте також: Папарацці показали сім'ю Роналду

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Строго віруюча римо-католицька сім'я Роналду без сумнівів вирішила усиновити дитину. За конфіденційною домовленістю з біологічною матір'ю хлпчика її особистість залишиться неназваною до досягнення дитиною 18-річчя, а сама дитина буде знаходитись під його "ексклюзивною опікою". За мовчання Роналду заплатив матері свого сина 15 млн доларів.

Як писав "Знай.ua", недавно Кріштіану Роналду зіграв у покер із зіркою серіалу "У всі тяжкі" Аароном Полом.