Вчора відбулись ключові матчі десятого туру чемпіонату України. "Динамо", перемігши удома "Зірку" з Кропивницького, повернулось на другу сходинку, адже "Зоря" програла "Шахтарю" у донбаському дербі.

О 17:00 на "Арені Львів" розпочався двобій донецької та луганської команд. Одного голу Факундо Феррейри на 56-й хвилині матчу вистачило для святкування перемоги команди Паулу Фонсеки.

Закривався десятий тур матчем у Києві. "Динамо" забило два м'ячі у ворота "Зірки" та обійшло "Зорю". Одним з голів відзначився герой стамбульского матчу у Лізі Чемпіонів Віктор Циганков (рахунок 2:0).

Таким чином, "Шахтар" розташувався на відстані двох перемог від переслідувача. "Гірники" мають 28 балів, у "Динамо" – 22, "Зоря" з 20 очками замикає трійку лідерів. Аутсайдером таблиці є "Карпати", які після нічиєї з "Волинню" 1:1 вийшли в нуль.

Портал "Знай.ua" писав про невдале повернення Артема Мілевського у футбол – він програв у першому матчі за російський "Тосно".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще