Збірні України та Польщі з тенісу зустрінуться у Щецині в Польщі 17-19 липня, де відбудеться матч Кубка Девіса у Першій групі Євро-Африканської зони.

У п'ятницю, 17 липня, відбудуться дві одиночні зустрічі, 18 липня - парна, 19 липня - дві одиночні. Команда-переможець вийде у плей-офф Світової групи.

Склад збірної України: Сергій Стаховський (55-й у світовому рейтингу), Олександр Долгополов (73),Денис Молчанов (276) і Владислав Манафов (450), капітан - Михайло Філіма.

Склад польської команди: Єжи Янович(51), Лукаш Кубот (48-й у парному рейтингу), Каміл Майхжак (290) і Марчін Матковскі (17-й в парному рейтингу), капітан - Радослав Шиманик.

Читайте також: Український суддя працюватиме на матчі Ліги Європи

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жеребкування відбудеться 16 липня. Регламент змагань передбачає, що капітани команд за годину до початку жеребкування мають можливість замінити двох гравців.