Чергова партія з продуктами не потрапить до терористів "ДНР". Правоохоронці затримали вісім машин з овочами, які везли на окупований Донбас.

На Луганщині підрозділом податкової міліції "Фантом" разом з СБУ і прикордоною службою було затримано відразу вісім машин з продуктами. "Гуманітарку" везли на окуповані бойовиками території Донбасу. Про це повідомляє "Цензор.НЕТ" із посиланням на прес-службу Держфіскальної служби.

"На автомобілях жителі Луганської області намагалися пересікти лінію розмежування поза офіційним пунктом пропуску. Під час огляду в автомобілях були виявлені продукти харчування, які повинні були потрапити на тимчасово окуповані території з метою реалізації. Супровідній документації на вантаж жоден з водіїв надати не зміг. Зараз нелегальний вантаж вилучений, проводиться перевірка", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Затримали контрабандистів, що перевозили мільйон гривень копійками

Як сказав перший замголови фіскальної служби Сергій Білан, "Україна не годуватиме "зелених" чоловічків, які заблукали".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще