Сьогодні міліціонери в Переяслав-Хмельницькому затримали вбивцю власного сина.

Про це повідомляє Хроніка.інфо

Місцева мешканка під час домашніх сварок завдала своєму синові смертельне ножове поранення.

"За вказаною адресою (в одній з квартир по вулиці Грушевського) прибули працівники міліції, де виявили тіло 21-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. Судово-медичний експерт діагностував на тілі потерпілого колото-різане ножове поранення в області лівого підключичного ділянки", - йдеться в повідомленні.

Міліціонери відзначили, що син повернувся пізно ввечері в стані алкогольного сп'яніння, що викликало бурхливу реакцію 45-річної матері.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Матеріал по темі: У Києві чоловік відкусив палець сусідові

Між ними виникла чергова сварка, під час якої мати кухонним ножем завдала своєму дитині удар в груди. Жінка сама викликала швидку допомогу і міліцію. 21-річного чоловіка госпіталізували до лікарні, але він помер від отриманих поранень до приїзду медиків.

Жінку звинуватили в умисному вбивстві.

Нагадаємо, що 15 липня в п'яній бійці батько вдарив сина сокирою. Хлопець помер від отриманої травми голови.