Начальника фінансово-економічної служби однієї із Вінницьких військових частин засудили до 6 років ув'язнення за привласнення понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба Вінницького апеляційного суду.

"Двадцятивосьмирічний лейтенант 213 тисяч гривень із солдатських коштів використав на власний розсуд. Будучи азартним гравцем, відправив їх на свій рахунок в букмекерській конторі, погасив свої борги та виплатив кредит, аліменти та купив автомобіль BMW", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Помер учасник стрілянини в Мукачевому

Він заявив у суді, що планував відігратись у букмекерській конторі та повернути гроші. У Вінницький військкомат він повернув лише 45 тис. грн, і то - через майже півроку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Суд не задовольнив апеляційні скарги ні військового прокурора, ні адвоката засудженого.

Перший просив більш суворе покарання - 9 років позбавлення волі, другий же - навпаки клопотав про можливість перевиховання свого підзахисного без ізоляції від суспільства.