Меморандум про співпрацю підписали місцеві управління освіти.

Освітяни, згідно з домовленостями, обмінюватимуться шкільним досвідом. Білоцерківські вчителі працюватимуть у школах Попаснянського району Луганської області.

Про це повідомляє "5 канал".

Вони розроблятимуть спеціальну програму для дистанційного навчання в зоні проведення бойових дій. Відповідну допомогу отримають 17 дитячих садочків, а також 36 шкіл Луганщини. Таким способом школярів та дошкільнят забезпечать якісною освітою.

Голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра зазначив, що на Луганщину приїжджатимуть кращі вчителі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вони допомагатимуть школам та дітям Попаснянському підручниками та методичним навчанням", - зазначив очільник області.

"Діти наші мають навчатися за сучасними технологіями, і вчителі Попаснянського району мають володіти сучасними технологіями, ми маємо їм звичайно допомогти в цьому", - наголосила виконуючий обов'язки директора департаменту освіти і науки Київської обладміністрації Віра Рогова.

Читайте також: Житомирські чиновники збирають бібліотеку для воїнів АТО

Начальник відділу освіти військово-цивільної адміністрації Попаснянського району Марина Донцова зазначила, що патріотичне виховання зараз головне завдання для освітян.

Нагадаємо, до військово-строкову службу не призиватимуть студентів, аспірантів і докторантів денної форми навчання. Також під призив не потрапляють викладачі вищих навчальних закладів та науковці.