Нову порцію "гарматного м'яса" підігнала на непідконтрольну Україні територію Донбасу Росія.

Цього разу у "відпустку" прибула група російських військових на автомобілях з номерами, зарезервованими за Пензенською областю, повідомив на брифінгу речник Міноборони по АТО, полковник Олександр Мотузяник.

За його словами, у тому регіоні, звідки заявилися найманці, дислокуються дві частини - навчальний центр ГРАУ (Головного ракетно-артилерійського управління), що готує артилеристів, а також 594 полк Російської гвардії.

Висадився новоприбулий десант у Горлівці та Дебальцевому.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", бойовики безуспішно спробували відтіснити українських бійців із зайнятих позицій у районі Бахмутської траси на ділянці Донецький-Жолобок-б/п №31. Вони продовжують порушувати мінські домовленості, не припиняючи обстрілів та використовуючи заборонене озброєння.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще