Столичний мер Віталій Кличко розчарував киян своїми обіцянками не підвищувати тарифи за квартпату. Минуло трохи більше двох років і люди знову почули про черговий стрибок цін.

У березні 2015 року Кличко заявляв, що квартплата – це єдиний комунальний тариф, який регулює КМДА, тому він повинен залишатися незмінним і складати близько трьох гривень за квадратний метр.

І що ми маємо сьогодні? На днях міська влада вирішила підвищити тарифи більш, ніж удвічі. Тепер середня вартість послуг становить у середньому 6,36 гривень за м.кв.

Розпорядження № 668 щодо підвищення тарифів за квартплату ухвалили в КМДА в червні 2017 року у зв’язку з тим, що виконавці послуг з утримання будинків надали розрахунки за новими тарифами.

Таким чином обіцянку, яку мер неодноразово повторював, не пройшла перевірку часом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", через здорожчання енергоносії та пального, після стрибка цін на воду та опалення, українців чекає і рекордне збільшення оплати за утримання будинків та прибудинкових територій.