Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував ситуацію з півзахисником Фредом, який здав позитивну допінг-пробу на Кубку Америки.

"На даний момент в клуба відсутня будь-яка офіційна документація по даному питанню. З неофіційних джерел, від представників футболіста, нам відомо, що проба А допінг-контролю дала позитивний результат на заборонену речовину - хлортеазід (сечогінний засіб)", - написав Палкін в Facebook.

"Незабаром очікуються результати дослідження проби Б. Якщо повторне тестування дасть позитивний результат, з цього моменту можна буде говорити про можливе порушення гравцем антидопінгового законодавства. Щодо ж протесту "Фенербахче" на результат нашого першого матчу: вважаю дії турецького клубу передчасними і такими, що суперечать духу спортивного суперництва", - додав генеральний директор "Шахтаря".

Читайте також: "Фенербахче" може оскаржити результат матчу із "Шахтарем"

Відзначимо, в "Фенербахче" не підтвердили подачу апеляції на результат матчу з "Шахтарем".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У той же час, "Шахтар" вже почав пошуки заміни Фреду. Один з пріоритетних кандидатів - 26-річний хавбек "Дніпра" Валерій Федорчук. Контракт півзахисника з "Дніпром" закінчується в кінці цього року.