Південнокорейська компанія Samsung, ймовірно, представить свій наступний флагман Galaxy S9 на кілька місяців раніше, ніж планувала.

За інформацією Androidpure, Samsung випустить топову новинку не у березні 2018 року, а у січні. Корейці, судячи зі всього, вирішили не залишати наодинці потенційних покупців після випуску нового iPhone у вересні.

Samsung має усі технічні можливості для того, щоб випустити Galaxy S9 раніше. Відомо, що компанія розпочне постачання дисплеїв на заводи на кілька місяців раніше - саме з них розпочинається збірка телефонів.

Цікаво, що Samsung вирішив конкурувати з Apple не лише завдяки Galaxy S9. Наприкінці серпня виробник презентував ще один довгоочікуваний гаджет Galaxy Note 8.

Як повідомляв портал "Знай.ua", власники Galaxy Note 8 поділились першими враженнями від гаджету.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще