Відкрилася перша випробувальна база для цивільних безпілотників в Шанхаї. У Східному Китаї налічується близько 110 виробників безпілотних літальних апаратів, що становить майже 30% від загальної кількості виробників по країні.

Також у Східному Китаї також налічується 40 000 зареєстрованих дронов, що становить більше третини від загальної кількості дронов в країні. У зв'язку з популярністю літальних апаратів, Китайські аеропорти відчувають проблеми. У зв'язку з цим уряд Китаю зобов'язала реєструвати дрони, які важать понад 250 гр.

"Користувачі дронов потребують тестового майданчику, де вони можуть вивчити правила управління", повідомив Китайський уряд. База розташована в районі Цинпу в західному Шанхаї. Власники дронов зможуть піднімати їх на висоту до 150 м і всі випробувальні польоти будуть проходити під наглядом для забезпечення безпеки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що жителів планети попередили про нову небезпеку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще