Британське видання Sunday Times спільно з німецьким телеканалом ARD представили документальний фільм, в якому мова йде про використання допінгу у легкій атлетиці.

Автори фільму отримали базу допінг-проб у Міжнародній асоціації Легкої атлетики. Після дослідження аналізів виявилось, що приблизно третина усіх медалей на бігових змаганнях за останні 10 років були отримані з використанням сумнівних препаратів.

Росія у цьому плані є епіцентром з використання допінгу. Автори зазначили, що 80% усіх медалей росіян, здобутих у тому числі на Олімпійських іграх у Лондоні і Пекині, мають сумнівні аналізи допінг-тесту.

Незважаючи на підозри спортсменів, жодна медаль не була вилучена у спортсменів. Як повідомили у фільмі, на лондонській олімпіаді виявили 55 "брудних" золотих медалей.

Читайте також: Я ніколи не використовував допінг - футболіст "Шахтаря" Фред

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

У документальному фільмі також розповіли що британець Мо Фара та ямайська зірка Усейн Болт мають чисті результати допінг-тестів.