Щорічно, у вересні проходить презентація нового iPhone, ну і звичайно, 2017 не став винятком. Офіційна презентація iPhone 8 пройде 12 вересня в театрі Стіва Джобса. Ця інформація була підтверджена в офіційних запрошеннях на цей захід. Всіх любителів продукції Apple неймовірно порадувала ця новина, а тим часом ми вирішили нагадати вам, як проходили презентації Apple раніше.

Вересень 2015: величезний iPad і новий iPhone
У 2015 році презентація Apple проходила 9 вересня. Тоді було представлено два телефони: iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Так само, розробники показали новий, досить величезний iPad Pro (12,9 дюймів). І новий, просунутий Apple TV. Також, вперше в 2015 році, компанією Apple був представлений телефон в кольорі рожеве золото.

Березень 2016: міні-iPhone
Вже традиційно, що з кожним роком телефонів від Apple діагональ екранів все більше і більше. Але ось презентація iPhone в березні 2016 порадувала любителів телефонів, які поміщаються в кишеню. До речі, там же був і зменшений iPad Pro, і представлений з розміром 9,7 дюймів.

Вересень 2016: роз'єм для навушників зник
У минулому році презентація iPhone пройшла як завжди, на висоті. Вже традиційно з'явилися нові моделі: iPhone 7 і iPhone 7 Plus. Крім цього, всіх досить сильно насторожила відсутність роз'єму для навушників. Але презентація бездротових Apple AirPods всіх заспокоїла. Так само була анонсована нова модель Apple Watch.

Червень 2016: розумна колонка і самий потужний Mac
Остання на даний момент презентація iPhone порадувала всіх досить великою кількістю новинок. В першу чергу варто звернути увагу на Mac, який за словами розробників був найпотужнішим за всю історію. Крім цього, багато хороших відгуків отримав віртуальний помічник Siri.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Презентація iPhone 8: чого очікувати

Варто відзначити, що в цьому році на неї були запрошені представники профільних видавництв. У листах йшлося, що дата презентації iPhone 8 призначено на 12 вересня. Так само, потрібно відзначити, що в цьому році на презентації Apple буде показано три телефони: iPhone 8, і два торішніх поліпшених iPhone 7 і iPhone 7 Plus.