Київська мати-героїня Любов Голак заборгувала комунальним службам рекордну суму - майже півмільйона гривень.

У жінки - 12 дітей і 16 онуків, більшість з яких прописані у чотирьох квартирах, які Голак виділила держава за роботу на заводі Антонова.

У жодному житлі немає лічильників ані на воду, ані на газ. Борг численного сімейства за гарячу воду і тепло становить вже 199 тисяч гривень, ще стільки ж вони винні іншим комунальним службам.

У жінки не вистачає грошей, щоб оплачувати рахунки за чотирма квартирах, а її дорослі діти відмовляються виходити на роботу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Тут прописано 26 осіб, розумієте? Бракує квартир, не вистачає кімнат, що я можу зробити?" - поскаржилася Голак.

А от у департаменті соціальної політики КМДА запевняють: мати-героїня отримує щедру матеріальну допомогу на дітей, якої нібито має вистачати на своєчасну сплату за комуналку. На думку фахівців, жінка не платить із принципу. Тепер боргову суперечку Голак і "Київенерго" вирішуватимуть у суді.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", жителі трьох районів Києва залишаться без води.