У Києві демонтували будинок скандального дельфінарію "Немо" 14 листопада.

Про це повідомляє "КиевВласть".

Робітники почали демонтаж за адресою вул. Академіка Глушкова, 9 ще вранці. Відповідні дії застосували у зв'язку з рішенням суду, який задовольнив клопотання прокуратури. Останнє шоу в дельфінарії відбулося 22 жовтня.

Нагадаємо, після закриття закладу, про що сповістили киян 25 жовтня, усіх тварин і артистів відправили виступати в аналогічний комплекс до Одеси.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандал навколо "Немо" розгорівся через незаконне зведення будівлі. Ще в 2013 році київський суд зобов'язав власника закладу знести його. Однак, господар не звернув увагу на постанову. Тому Дельфінарій продовжив працювати у звичному режимі.

У липні 2017 року суд звинуватив забудовників у шахрайстві та підробці документів, після чого заарештував приміщення і визнав його речовим доказом.

Крім цього, зоозахисники неодноразово піднімали питання щодо нелюдських умов утримання диких тварин і негуманного поводження з ссавцями заради грошей.


Відео: закриття скандального дельфінарію