Курс кріптовалюти Bitcoin перевищив 8 тисяч доларів за монету. Про це свідчать дані сайту CoinDesk, який відстежує вартість кріптовалюти на різних біржах.

Рекорд був зафіксований в ніч з 16-го на 17-е листопада, але протримався досить короткий проміжок часу.

Станом на 12:30 вартість Bitcoin впала до 7,845 тисяч доларів за одиницю. З ночі тренд кілька разів встиг змінити з низхідного на висхідний. Такі різкі коливання курсу пов'язують з інтересом до валюти банків і інвестиційних фондів. Примітно, що з початку поточного року ціна Bitcoin зросла приблизно у вісім разів.

Також варто відзначити, що вигідно зараз "майнити" всього дві кріптовалюти, які і стануть лідерами на ринку. Варто відзначити, що біткоін може знову розділитися на 2 кріптовалюти, у зв'язку з чим і породжується на нього попит.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В цьому році курс біткоіна зростає так швидко, що прийнято помічати тільки подолання чергової 1000 доларів. За деякими прогнозами, він буде коштувати 100 000 доларів до 2021 року. Раніше ми повідомляли, що 95 відсотків існуючих криптовалют незабаром можуть знецінитися, і в підсумку залишаться лише 2-3 з усіх валют, встановивши стабільний ринок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Антарктиду населят українцями.