Всі добре пам'ятають фільми про шпигунів з нашого дитинства. У цих картинах секретні агенти виглядали розумними і рішучими людьми. Але головний захоплення в дитинстві завжди викликав шпигунський інвентар. Будь-який хлопчисько хотів би мати стріляючу ручку, ключ до всіх замків і камеру, вбудовану в окуляри. Тепер ця дитяча мрія може втілитися в життя. Як повідомляють російські ЗМІ, на наступному тижні у продаж надійде мікро-камера, що кріпиться до вушках звичайних окулярів.

Лише наступного тижня дивовижний пристрій надійде в продаж. Придбати камеру PogoCam в комплекті з док-пристроєм для зберігання знятих матеріалів можна за $149. Нагадаємо, PogoCam має дуже маленькі габарити 43.2 х 12.7 х 10.9 мм. Вона володіє 5-Мп сенсором, здатним знімати фото і відео з роздільною здатністю 720p.

У комплекті йде спеціальний док-блок розміром 71.1 х 40.6 x 17.8 мм, до якого камера підключається за допомогою USB-порту C. Так як сам пристрій зберігає лише 100 фото і 6 роликів по півхвилини, док може зберігати в собі до 16 000 знімків або до 90 хвилин відео. Крім того, док здатний заряджати камеру (35 хвилин вистачає до повної зарядки, ємності вистачить на 3 повних заряду) і передавати зняте за допомогою Bluetooth або USB на смартфон або ПК.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про фейс-конроль на Трухановому острові