Американська команда Evil Geniuses перемогла у найбільшому у світі чемпіонаті The International з гри DotA 2.

Про це пише портал IGN.

"У фінальній серії боїв команда із США обіграла китайську CDEC із рахунком 3:1. Фінальні бої The International провели в Сіетлі у спортивному комплексі Кі-арена з 3 по 8 серпня", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Геймери через 14 років пройшли секретний рівень "Serious Sam"

У фінальних боях також брали участь дві російські команди - Virtus Pro і Team Empire. Україну представляли кіберспортсмени з Na'vi.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Переможниця чемпіонату минулого року китайська команда Newbee вибула з турніру за підсумками першого дня фінальних змагань.

Нагорода за перше місце склала близько 6,6 мільйона долара. Срібний призер отримав близько 2,8 мільйона доларів.

Весь призовий фонд чемпіонату склав 18 мільйони доларів.

14,8 мільйона отримали за продаж так званого компендіуму - інтерактивної електронної книги, яка дозволяє стежити за ходом турніру, робити прогнози, а також отримувати внутрішньоігрові призи в DotA 2.

Геймерів мотивують купувати компендіум, обіцяючи відкрити доступ до різних додаткових нагород у міру збільшення призового фонду турніру.

Довідка. Dota 2 - переробка оригінальної DotA, аматорської модифікації до стратегії Warcraft 3 2002 року. Це - змагальні комп'ютерні ігри. Тут команди, що складаються з п'яти учасників, намагаються зруйнувати ворожу базу.