Створення Митного союзу: ЄС відповів України

Члени Європейської комісії відкинули необхідність створення Митного союзу між Україною і ЄС.

Про це повідомив комісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоханнес Хан.

"Ми проводили консультації, і експерти з нашого боку не бачать особливого сенсу в цьому форматі", - зазначив Хан.

Також він додав, що більшу частину переваг можна отримати в рамках Глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі, яка є в рамках асоціації.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Король Бельгії відкрив Порошенко невелику таємницю

Дводенний робочий візит до Брюсселя почав президент України Петро Порошенко у четвер, 23 листопада.

Він візьме участь в п'ятому саміті "Східного партнерства" та виступить на пленарному засіданні на тему: "Досягнення з моменту Ризького саміту і визначення нових пріоритетів", повідомили в прес-службі глави держави.

Під час робочого обіду з участю глав держав і урядів ЄС та країн-партнерів Порошенко також планує виступити на тему спільної роботи над європейськими викликами.

Плотницкий вже в Москві: в мережі оприлюднили відео

Ватажок терористів "ЛНР" Ігор Плотницкий втік з окупованого Луганська, де стався переворот, в Росію. З Ростова-на-Дону він уже прилетів до Москви.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Зокрема, "Ехо Москви" процитувало повідомлення російського письменника, який став "заступником командира батальйону ДНР" Захара Прілєпіна, розміщене на сторінці в забороненої в Україні соцмережі "ВКонтакте"

За його словами, Плотницкий прибув до Москви економ-класом з маленькою сумкою на плечі.

Переворот в "ЛНР": тисячі українців в паніці кинулися до кордону

З незаконного збройного формування "ЛНР" у великій кількості їде цивільне населення. Відбувається це на тлі військового перевороту.

Про це повідомив колишній учасник АТО Андрія Римарчук.

"За інформацією Держприкордонслужби, лише за останню добу з Луганської області через КПП перетнули кордон з окупованою територією 40 тисяч чоловік. Це нонсенс. Народ щось відчуває, він щось знає, він боїться, тому він переміщається на вільну Україну, на мирну територію України ", - підкреслив він.

Він також зазначив, що зазвичай ця цифра в декількох разів менше.

"Зазвичай, це не більше 10-15 тисяч чоловік", - додав ветеран АТО.

Нескінченна жорстокість: у Британії пов'язали "дитини-вбивцю"

35-річний британець Джон Венейблс потрапив до рук правоохоронців після того, як на його ноутбуці повторно виявили відеозапис сексуального насильства над дітьми. У 2010 році його вже звинувачували в зберіганні дитячої порнографії і посадили на два роки за грати.

Весь жах цієї історії полягає в тому, що Венейблс є ніким іншим як "дитиною-вбивцею". 25 років тому він разом з приятелем Робертом Томпсоном по-звірячому побив і кинув помирати на рейках дворічного Джеймса Болджер. Хлопчик загинув. Вбивцям на той момент було по десять років.