На Луганщині бойовик добровільно повідомив правоохоронцям про свою протиправну діяльність в "ЛНР". Про це пише прокуратура Луганської області.

Житель Свердловська з липня 2014 року брав участь в діяльності "Объединенной армии Юго-Востока" терористичної організації "ЛНР". Там він проходив теоретичне та практичне навчання, у тому числі на території РФ, та ніс чергування на блокпостах.

На початку квітня 2015 року терорист добровільно прибув на блокпост Збройних Сил України та повідомив про свою діяльність.

Читайте також: Башкіри-найманці скаржаться, що українці не воюють один з одним

Суд звільнив бойовика від кримінальної відповідальності через те, що він здався добровільно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно у Луганській області затримали чоловіка, який передавав бойовикам інформацію про розташування українських силовиків самопроголошеній "ЛНР". Житель Станично-Луганського району "зливав" терористам дані про переміщення української військової техніки та повідомляв сепаратистам дані про види озброєння ЗСУ.