В кінці минулого року Apple вибачилася перед власниками iPhone через штучне уповільнення смартфонів по мірі зносу акумулятора. В якості компенсації компанія запропонувала пільгову заміну батареї: протягом всього 2018 року ця процедура буде коштувати 29 доларів проти звичайної ціни 79 доларів.

Як повідомляє ресурс MacRumors, Apple не врахувала, що кількість бажаючих замінити акумулятор в смартфонах компанії виявиться настільки значним. За даними джерела, батареї для iPhone 6 Plus в сервісних центрах США та деяких інших регіонах вже закінчилися, і нових поставок варто чекати не раніше кінця березня або початку квітня. Дефіциту акумуляторів для iPhone 7, iPhone 7 Plus і iPhone SE поки немає, а батареї для iPhone 6 і iPhone 6s Plus очікуються протягом двох тижнів.

Раніше повідомлялося, що Apple продовжує зраджувати своїм принципам і продовжила підписувати старі прошивки. Остання версія iOS 10 втратила офіційну підтримку 5 жовтня 2017 року.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогодні ж компанія відновила можливість відкоту на iOS 10.2, iOS 10.2.1 і iOS 10.3. Це стосується iPhone 5s і більше нових моделей.

Що ще цікавіше, iPhone 5, 5C і 5S можна відкотити до iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 і iOS 8. Про це компанія офіційно не стала заявляти, тому цікава реальна причина такого рішення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, що Apple почала продавати чужу техніку.