У Києві подорожчає проїзд у маршрутних мікроавтобусах до 9 грн, передає Politeka.

Відзначається, що більшість перевізників вже підняли ціну на 1-2 гривні, також з 15 січня інші обіцяють зробити те ж саме. У салонах маршруток вказується, що подорожчання було вимушеним і пояснюється зростанням цін на паливо і запчастини.

"Подорожчало паливо і нам довелося підняти вартість проїзду", — пояснюють водії маршрутних таксі.

Як повідомляється, вже подорожчав проїзд у приватних маршрутних мікроавтобусах №201, що з'єднує станцію метро "Шулявська" — Південну і Нікольську Борщагівки і №249, який курсує від станції метро "Лівобережна" через Русанівку і Березняки до залізничної станції "Лівий берег". Ціна на проїзд підвищилася на 1 гривню - з 5 до 6 гривень.

З 6 до 7-ми гривень подорожчала 455-а маршрутка сполученням житловий масив Виноградар — Севастопольська площа, 599 — від метро "Харківська" до "Лівобережної", 526, яка їде від Позняків до "Лісової".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Крім того, в 569-й маршрутці, що з'єднує станцію метро "Лук'янівська" — ДБК-3 в Відрадний, 6 гривень за проїзд будуть просити тільки з 15 січня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", при сприятливих погодних умовах КК "Київавтодор" частково обмежить рух транспорту. Таке рішення було прийнято у зв'язку з проведенням ремонтних робіт, передає телеграм-канал "Київ Автомобільний".