Пам'ятаєте, скільки версій і здогадок крутилося навколо фейкового Instagram-аккаунта "Київської перепічки" з еротичними фото і сумнівними текстами? Нарешті все стало на свої місця: сьогодні на самій сторінці з'явилося оголошення про продаж облікового запису. Причому продають його за биткоины. І вже є перший учасник аукціону, що запропонував за обліковий запис 5200 доларів.

Якщо ви раптом зацікавилися, почитайте оголошення, в якому творці вихваляються кількістю передплатників, впливом на продажу самої перепічки і навіть тим, що "дали інтерв'ю від імені сосиски".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося про те, що фахівці стверджують, що биткойну поки що так і не вдалося стати зручним платіжним засобом. Розміри комісійних, які беруть посередники і обмінники, а так само тривалий термін здійснення транзакцій ставлять під питання баланс втрат і придбань у цьому процесі. Крім того, користувачі звинуватили найбільший криптовалютный обмінник в умисному саботажі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що майнеры дісталися до метро.