Американський телеканал ESPN уклав угоду з канадським розробником комп'ютерних ігор EA Sports щодо трансляції турнірів футбольного симулятора FIFA. Відтепер глядачі зможуть побачити на ТБ віртуальні копії Роналду, Мессі та інших.

За інформацією Engadget, керівництво ESPN розуміє зростаючу популярність кіберспорту та не боїться робити на ньому акцент. У минулому році на сайті каналу з'явився розділ кіберспорту, де транслюються найпопулярніші турнірі.

Читайте також: Маск розповів про вподобання в комп'ютерних іграх

Відтепер турніри FIFA побачать глядачі кабельних каналів ESPN, ESPN2, ESPN Deportes та на мережевому ESPN3. Особливу увагу продюсери приділятимуть Ultimate Team Championship Series.

ESPN є однією з найбільших мереж спортивних каналів у світі, яка транслює найпопулярніші змагання наживо. Канал вперше вийшов в ефір 7 вересня 1979 року.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

EA Sports створює комп'ютерні симулятори таких видів спорту, як футбол, американський футбол, баскетбол, хокей, гольф та змішані бойові мистецтва.

Портал "Знай.ua" писав про найбільш очікувані комп'ютерні ігри 2017 року.