На YouTube-каналі EverythingApplePro експерти продемонстрували порівняльний краш-тест головних смартфонів 2018 року iPhone X і Samsung Galaxy S9+. Обидва мобільні пристрої у випробуваннях на падіння з висоти продемонстрували майже однакові результати.

Про це повідомляє Grifonsoft.ru.

Для початку ведучий «впустив» флагмани з рівня кишені штанів: відразу телефони падали на підлогу бічною гранню, а після – плазом. Смартфони відмінно впоралися з випробуванням, залишившись без пошкоджень. Другий тест - падіння з висоти людського зросту. iPhone X стійко витримав і це випробування, на відміну від Samsung Galaxy S9+, у якого з'явилася тріщина на задній стінці. Однак легендарна «десятка» «яблучного» виробника повторила долю Samsung S9+, коли її кинули, піднявши на двометрову висоту.

При падінні «обличчям» вниз, дисплеї двох флагманів отримали пошкодження: екран iPhone X розбився, а у конкурента і зовсім відмовився реагувати на натискання. Кинувши смартфони з триметрової висоти, експерт їх "добив". За результатами тестування на міцність, обидва смартфони виявилися практично однаково стійкими.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", вже близько трьох років компанія Apple випускає нові моделі MacBook, які, маючит клавіатуру із зовсім невеликим ходом клавіш. Вона занадто голосна і при друку приносить кардинально інші відчуття від тих, які можна було відчути раніше. Тому «яблучна» корпорація ввела механізм «метелик», який в модельному ряду MacBook Pro зразка 2016 року оновили до другого покоління.

Також портал повідомляв про те, що слідом за оголошенням офіційної інформації про майбутні плани компанії Xiaomi запустити в продаж на території Китаю смартфон флагман Redmi Note 5 з більш потужними технічними даними, яку сьогодні можна зустріти в його версії для внутрішнього ринку Індії, інсайдери змогли дізнатися секрет точної ціни майбутньої новинки. Телефон виділиться особливістю - 6 ГБ оперативної пам'яті і більш потужним процесором – Snapdragon 636.